nagykereskedelmi

60*50cm 5db/sok Forró eladó felhajtón terasz beton lépcsőfok utat járni készítő burkolás, járda penész

Rating
Ft17 667

pathmate konkrét penész,pathmate random kő penész,pathmate kő penész,út macskaköves sétány penész

Kerti úton - az az út, vagy területre épült, a kövek, a könnyű mozgás, valamint a dekoráció tereprendezés. Kerti utak csatlakoztassa a linkek, illetve az objektumok egymáshoz, s hangsúlyozzák, a báj, a szépség, a kert. A különleges formákat bárki meg tudja csinálni kézzel ösvény a házában. Nem kell felvenni a szakemberek most alapján a kerti utat mindenkinek! Használata egyszerű - csak keverje össze egy konkrét! Ez nagy teherbírású formák - lehet méh használt 1500-szor !!! Lehet használni, hogy a felhajtón - csak 10-15cm bázis. Hozzáadhat egy szín tetszik. Kínában készült.

Beton kerti formák segít, hogy díszítse a kertben, tereprendezés. Ez a konkrét kert formák használata nagy teherbírású műanyag formák, amely viszont egy kicsit előre kevert beton a beton kerti stepping stones a legkönnyebb a hozzáférés módja annak, hogy a kertben. Tartsa a szépség, az egészség, a növény használatával kert stepping stones, mint az utat.

Hogyan kell használni ezt a Beton Útburkoló Penész építeni az utak:

1. lépés:

Mix cement vízzel szerint a csomag irányban. Amikor készen áll a használatra, a beton lesz a következetesség, a zabpehely pedig elég vastag ahhoz, hogy tartsa egy él, ha belevágsz egy lapáttal.

2. lépés:

Töltse ki a paver penész, lapátolni a beton egy lapáttal, ügyelve arra, hogy kitölti minden területen.

3. lépés:

Használ gumikesztyűt, elterjedt a konkrét körül a penész, kitöltése az esetleges hiányosságok vagy alacsony pontokat. Érintse meg a penész a kezével, hogy megszüntesse a légbuborékokat.

4. lépés:

Következő a kontúrok, a penész, kisimítja a konkrét, letörölte a felesleges.

5. lépés:

Lehetővé teszi, hogy a konkrét beállítani egy, legfeljebb öt perc, majd óvatosan távolítsa el a penész. A következő szakaszon, forgassa el a penész egy negyed fordulatot, majd helyezze mellett a paver csak befejezett, horgászat kissé, ha létrehozunk egy kanyargós ösvény.

6. lépés:

Miután hagyta, hogy a konkrét gyógymód egyik napról a másikra, töltse ki a repedések földdel, majd lemossa a felesleges. Nedves a föld körül, az újonnan alakult, térkő, hogy segítsen nekik rendezni.

  • Termék neve: MEGNYITVA PENÉSZ
  • Anyag: MEGNYITVA PENÉSZ
  • Termék mérete: 60*50 cm
  • Felelős Egység: MEGNYITVA PENÉSZ

  • Csomag Méret: 63cm x 55cm x 27cm (24.80in x 21.65in x 10.63in)
  • Csomag Súlya: 10.0kg (22.05lb.)
  • Készülék Típus: sok (5 db/lot)