Tipp: Képek a 100%-os természetbeni felvétel, de mivel a hatása a lövöldözés, amelyet a fény, ott lesz egy kis színt, amellett, hogy a színes kijelző különböző monitorok más lesz, teljesen elfogadhatatlan, hogy a szín a pro-kérjük, figyelmesen lövés! A szín nem egy minőségi probléma Ó!

Egy másik Baba Mérete személyes kézi mérés, mérési módszerek, mert minden ember ott lesz a 2-5 mm-es hiba! Méret hiba nem tartozik a minőségi problémák Ó!

Bolt minden nap az új, kérjük, könyvjelző velünk! ** ** Ásványi Wanbao

Ásvány név: Achát Crystal-Barlang (az ár egy pár ár)

Származási Hely: Brazília

Nagyon fontos: Kérjük, vegye figyelembe, hogy a méret, akkor egy uralkodó alatt a saját gesztusok Kazahsztán. Makró felvétel tárgy jelenik meg nagyobb, mint maga!

leírás:

Nemrég ki, hogy a pár achát kristály bőségszaru, ez az ár, az ár egy pár, mint a gyűjtemény, valamint DIY barátok ne hagyja ki ezt a kedvességet született egy fej yo!

Achát bőségszaru visszafogott gazdag, erős mágikus energia, az Isten, a Gazdagság, a kincsek. A legenda szerint bőségszaru lehetővé teszi, vagyon kell szorozni, megduplázva a sebesség növekszik, a gazdag emberek használják, mint egy hely a kincs, a Szerencsés Najib kabalája. Achát bőségszaru mindig nagyon népszerű feng shui szent dolgok, a világ nem teljesen azonos bőségszaru, minden darab egyedi, a piacon kapható! Amikor kinyitja az, hogy a qi, építeni, gáz, amikor ez vonatkozik a lappangási, megerősítése.

Természetes achát, vágni csak egy nagyon kicsi az esélye, hogy megjelenik Crystal-Barlang, mutatja a drága!

Minden egy egyedi természetes ásványi forma, minta, Taobao csak egy lövés minden végzett, egyénileg, amely lehetővé teszi, hogy válassza ki, hogy az elégedettség az árut. Kérjük, válassza ki a megfelelő számot a könnyű szállítás.

ps: Ez a bőségszaru jellemzi egy kompakt, hosszú kristály belsejében nagyon flash, a bestseller bolt eladás, baba ó. Emlékeztetés, a méret a mini változat, nem a méret a díszek. Kérjük, tekintse meg a méret adunk, int le egy uralkodó, ez több, intuitív. Vagy közvetlenül az ügyfélszolgálat mm, mondd meg neki, mit akarsz használni, akkor kívánatos, hogy javasoljuk, ó. Köszönöm pro! :)

Nemrég figyelmes szülő kérte, amit egy kis hely belső Kristály Barlang szürke vagy fekete? Ez egy szimbiotikus együtt kristály stibnite szimbiotikus ásványi anyagok ritka minta figyelhető meg a különböző kapcsolódó ásványok, lehet megkülönböztetni a különböző eredetű növekedési környezet érc. Azt is bizonyítani, hogy a baba természetes Ó, hamis ásványi általában viszonylag egyszerű, kevés szimbiotikus kristályok.

*** Az összes kép készíthető ilyen, kérem, legyen nyugodt vásárlás ***

 • Színes Besorolás: msj24 dqb23 msj22 dqb21 dqb20 dqb19 msj18 dqb17 dqb16 dqb15 msj14 dqb1
 • Kristály, féldrágakő Categor: Kristály érc / geode / bőségszaru
 • Mozaik anyag: Szerelt
 • Anyag: Természetes kristály / féldrágakő
 • Ár tartomány: 30-39.99 jüan
 • Finomság: Teljesen Új
 • Hogy a helyszínen: hely
 • Furcsa, új: Frissen sült

 • Csomag Méret: 4cm x 4cm x 3cm (1.57in x 1.57in x 1.18in)
 • Készülék Típus: darab
 • Csomag Súlya: 2.0kg (4.41lb.)