nagykereskedelmi

52192 way 1.47mx1.47mx1.22m Téglalap alakú Sátor Felfújható Medence 58"x58"x48" Lombkorona Játszani Medence

Rating
Ft10 530

52192 Bestway 1.47mx1.47mx1.22m Téglalap alakú Sátor Felfújható Medence 58"x58"x48" Lombkorona Játszani Medence

Kód: 52192

Specifations: 147x147x122cm

Víz tároló: 260 liter (75%)

Anyag: 0,25 MM plast anyag

Kora: 0-5 éves

tartalom

Felfújható nap árnyékban

A puha felfújható alsó kényelmesebb

- ingyenes javítás papír

- színes doboz, csomagolás.

Csak Megvenni egy egész karton:

Súly: 10.5 Kg

Csomagolás: 3PCS/CTN

Mennyiség: 0.04 cub méter

Emlékeztető

1 felfújható használata, a használat befejezése, tárolható megjelenése után a levegő. Kérjük, ne használja mosógép, hajszárító, valamint chemal ügynökök tisztítására.

Először 2 infláció után 24 órával, mert a PVC anyag kiigazításra került kell játszani a felfújható követelmények okozhat gyenge laza, amíg a levegő mennyiségét meg lehet oldani.

3 infláció összeg, nem is teljes, így nem okoznak kárt a dob csomag.

4 elkerülni a kanapé kerül a láng, valamint magas hőmérsékletű tárgyakat.

5 kerülje a háziállat a kanapén kell játszani, illetve, hogy tartsa a földszinten, a kanapén, hogy kerülje az éles tárgy sérülést kanapé.

6 ajánlások a vásárlás termékeket vásárolni speciális javító ragasztó készenléti állapotban van.

7 gyerekeket kell játszani a felnőtt érdekel, ne engedje, hogy gyermekek éles, kemény, hogy elkerüljék a gyermek játszani, amikor az oka fulladás.

8 tárolás, tisztítás: Bestway termékeket venni az egyéb márkák különböző non-tox plastizer, bár az ára nőtt, de a termék megbízhatóbb, illetve a nem-tox pedig ártalmatlan!

Figyelmet

1 felfújható bútorok: kanapé, szék, matrac, véres, ami nem indate a csapágy teherviselő, nem haladja meg a 100 kg-ot;

2 medence típus: nem lehet túl felfújt, víz nem több, mint 80%

3 Felfújható Csónakok: kérjük, a megrendelés szerint a levegő, kérem, vegye fel a mentőmellényt, ne használja a nagy vihar;

4. nem könnyű, mert a tűz, illetve a fegyver kapcsolat: szúrás, karcolás, éget; (javítható)

5 80% láb felfújható felfújható, plast, könnyen, mert a dudor (dudor túli javítás);

6 ajánlások a vásárlás termékeket vásárolni speciális javító ragasztó készenléti állapotban van. Minden termék használt, a víz "nem életmentő". Kérjük, használja a megfelelő ellátást.

Márka bemutatása:

Bestway alapította 1994-ben szakosodott felfújható szórakozás készletek aquat sport termékek, hogy hozzon létre egy medence, vagy más outdoor szabadidős termékek piacán lánc. Egy vertal integráció az R & D, a gyártás, az értékesítés, valamint logists üzemmód. lobal piaci részesedése az ágazat mintegy 25%

Bestway márka felfújható szórakoztató elektronikai termékek legnagyobb részét a földön medence, szörf medence, medence víz kezelés, szűrőberendezés, kültéri, illetve beltéri useInflatable matrac,kajak-Kenu, largeSurf boardetc.Aquat SportsSupplies, valamint vízi játékok, fű, meg egyéb termékek több, mint 500 féle termék. Termék nyersanyagok vagy az Egyesült államokból importált, Japán, Korea, Szingapúr, valamint más országokban, mind a gyártási folyamatok elkészült a Bestway 100% - os részesedés növény.

Bestway márka termékek, egyedi, innovatív, elegáns, practal design stílusú, a tervezési folyamat minősége az iparban, tükrözi a minőségi termékek termékbiztonsági, az állandó törekvés a szerelem.

Nagyon szépen köszönöm a vásárlás használja a világhírű márka" Bestway "Sorozat plast felfújható szórakoztató elektronikai termékek.

Által értékesített" Bestway "Sorozat termékek: Sino NEKÜNK közös vállalat Shanghai roewe-ba Plast Industry Co., Roewe-ba csoport termelés.

(1) kényelmes, egyszerű, ismert, mint a "mobil leszállás medence". Használat közben az épületbe be lehet fejezni a kezét, majd egy csavarhúzó kemény néhány egyszerű lépésben. Ha nem használják, nem tud beleolvadni a 1/10 tér gyűjtemény, teljes eszközkészletet, könnyen tisztítható, illetve fenntartani a medence.

20 egészségügyi úton, meg lehet osztani a család vagy a barátok. Ha a víz nem az első gyermek játszani, játszani az első choi.

(3) a "Scper-kemény" tartós polimer anyagok, anti erózió, kopásállóság, benzin, víz nyomás, fény, van elég erő, keménység erősebb, normális, használható 5 év az az idő.

(4) pénztakarékos a vásárlás előtti kevesebb, mint a hagyományos medence 1/10. Mint a hagyományos úszómedence, hogy csökkentsék a számát víz, módosítható 1-szer 1-2 víz, a vízfogyasztás csökkentésére

Ez a termék az Egyesült államokból importált kijelölt szuper kemény, szorító nettó anyag nagy keringő szűrő szivattyú használata Ó! A legtöbb domest anyagok viszonylag vékony, különböző anyagok, szívósság nem elég, nem képes ellenállni a nagy nyomásnak a keringető szivattyú, anélkül, hogy a szűrő szivattyú design. Tehát meg kell változtatni minden nap a víz nagyon zavaró. Míg a víz szivattyú, lehet, hogy a víz szűrési ciklus, egy héten nem változik a víz, nem baj.

Az AQUA anyag egyértelműen, hogy ellenálljon a nap meg az eső. Ellentétben a hagyományos medence, mint a tér, nincs idő, hogy összejöjjünk, de nem könnyű szakadás. Vízszivárgás szivárgás a leginkább alkalmas a szabadtéri uszoda arden Strand Kínai család.

Most néhány domest tengerparti város, a nagy családi medence nagyon népszerű, hanem azért, mert

  • Típus: Medence
  • Márka Név: bestway
  • Modell Száma: 52192

  • Készülék Típus: darab
  • Csomag Súlya: 3.4kg (7.50lb.)
  • Csomag Méret: 10cm x 31cm x 40cm (3.94in x 12.20in x 15.75in)