nagykereskedelmi

Távoli vezérlés funkció az anti-theft Infravörös érzékelő, riasztó,INFRAVÖRÖS mozgásérzékelő riasztó érzékelő riasztó érzékelő riasztó

Rating
Ft4 108

"Bármely jogvita / Közvetlen negatív visszacsatolás" mielőtt kapcsolat azt jelenti, hogy a "Vevő rossz" !! Nem szívesen ilyen vevő !! Kérlek, menj el !! ( Mert az üzlet az együttműködés ,nem egymás ellen ) .

Ha a védelmi idő fut át ,kérjük lépjen kapcsolatba kiterjeszteni idő ,

ha bármilyen problémát talál ,kérjük, forduljon megoldani egy barátságos módon .

Értékesítési pont a terméket :

1. Infravörös érzékelő riasztás ;

2. 2 távirányító ;

5. 110db sziréna

6. Mozgásérzékelő funkció

Ez a riasztó vezeték nélküli reakció termék. Ott van két távirányítóval. Ha valaki a tartományban ez a reakció, ez lenne a vészharangot, amíg meg nem nyomja meg a távirányító . Meg lehet védeni a haza hivatal.

Technikai indikátorok

Érzékelési tartomány: 10 méter távolság, szög 110 fok

Üzemi Feszültség: AC 220V ( a 110V-220V, de az Amerikai stílus csatlakozó ) DC 6 ~ 12VDC (lehet telepíteni belül négy a AA elem, nem tartozék )

Távirányító távolság: több, mint 30 méter (nyílt terület)

Riasztási hangerő: 105dB (decibel)

A termék jellemzői:

1. Infravörös érzékelő

2. Hosszú távú, több vezeték nélküli távirányító, első felesége két távirányító

3. Pontos azonosítása, a tulajdonos azonosítása késleltetés riasztás riasztás riasztás arány 100% - ban pontos

Telepítési követelmények:

figyelmeztető eszközök távirányító infravörös lencse az emberi oldalirányú mozgás relatív, hogy az infravörös érzékelő legmagasabb érzékenység, de szegény érzékenység a függőleges mozgás, így a telepítés kell figyelni, hogy a szög között a vízszintes, mind a magasság detektorok, amelyek nagy hatást gyakorolnak a védett területen.

kerülni kell az infravörös figyelmeztető berendezések telepítése, közel a hőforrás, például a hideg-meleg levegő kilépő levegő nyílás, a fűtés, a levegő hűvösebb, kerülje a közvetlen ajtót.

Távirányító infravörös figyelmeztető eszközök a védelem hatóköre kell tenni, hogy nézd meg közvetlenül, nem lehet akadály.

Infravörös távirányító figyelmeztető eszköz a falba, 10, 30 fokos szögben, akkor érzékelési távolság, a tényleges telepítés állítsa be a telepítési szerint a szög.

Telepítés:

1. Univerzális konzol, hogy a föld távolságban 2 méter hely.

2. Nyissa ki az elemtartó fedelét, az elemtartó rekeszben megfelelően, az identitás, a négy erőmérő cellák 5.

3. Infravörös távirányító készülék javítva lesz az egyetemes ülés figyelmeztetések, fordult infravörös figyelmeztető eszközök, találkozni a telepítési követelményeknek, valamint van szüksége lehet kimutatni.

Használat:

1. Kapcsolja be a főkapcsolót kapcsolja jelzőfény arról, hogy a fehér ellenőrizze a normális.

2. Infravörös távirányító készülék a csak-figyelmeztetés légi jármű készenléti után 20 másodperc késleltetés, 20 másodpercen belül riasztás jelet nem érzékel, meg kell hagyni 20 másodpercen belül az érzékelési terület az elektronikus kutya.

3. 20 másodperc után figyelmeztetés, ha van, hogy hozzáférjen az infravörös érzékelő eszköz terület, infravörös távvezérlő készülék 5 másodperc figyelmeztetés, hogy a késedelem, akkor a tulajdonos, hogy megkönnyítse az azonosító, 5 másodperc múlva, ha nem kapott távirányító jel elismerést kap 30 másodpercig, hogy a kérdésben éles, hangjelzés, riasztás hangerejét 105 DB. 5 másodperc után a riasztó megszólal, ha vannak figyelmeztető személyzet kapcsolat infravörös távirányító készülék, akkor a riasztás újra, újra, meg újra.

4. Infravörös távirányító készülék a figyelmeztetést, akkor kapcsolja ki a főkapcsolót a távirányító, hogy vége a riasztás.

Leírás: a Távirányító infravörös elektronikus kutya képes észlelni, a mozgalom ellen a kerületi rendőrök, hogy a kérdést 30 másodperces spot amikor az ébresztési hangjelzés megszólal egy riasztó elrettentő funkció. Ennek eredményeképpen a kettős infravörös érzékelők speciális infravörös integrált áramkör, pontos adatszolgáltatás, nagy megbízhatóság, kiváló ár-teljesítmény jellemzők, alkalmas otthoni, irodai, kertben, utcán, boltokban, illetve más helyeken lopásgátló riasztó.

 • Márka Név: Kan.Csinálni
 • Ébresztő Típus: A Riasztás
 • Élesítés Típusa: FR Távoli vezérlő
 • INFRAVÖRÖS érzékelő riasztó: Igen
 • Jelszó Billentyűzet: No
 • Modell Száma: 105
 • teljesítmény: aa akkumulátor
 • Videó Felület: No
 • Kijelző: No
 • Kommunikációs Interfész: Vezeték nélküli

 • Készülék Típus: darab
 • Csomag Súlya: 0.5kg (1.10lb.)
 • Csomag Méret: 12cm x 12cm x 5cm (4.72in x 4.72in x 1.97in)