Lakberendezés

A szerelem Minden Évszakban , gyanta utánzat jade , kézműves, utánzás, mahagóni , ajándék, dísztárgyak, utánzás jade káposzta, wholesal

Rating
Ft31 801

Modellezés:Állat

Csomag:Karton csomagolás

Származási hely:Zhejiang

Nyomtatott LOGÓ:Lehet

E szabadalom források:Nincs

Méret:30 * 14 * 33cm

Támogatás kifizetések:Van

Alapanyag:Mesterséges , egyéb

Pujiang Megyei friends of the Arts & Crafts Gyári található a világ legnagyobb kis áru, nagykereskedelmi város ( Yiwu , Zhejiang ) gyűjteménye termelés, kutatás-fejlesztés, valamint az értékesítés, a privát szektor , most van egy értékesítési bemutatóterem a Yiwu Nemzetközi Kereskedelmi Város ( Yiwu Nemzetközi Kereskedelmi Város, kerület C3-7660 osztály ajándék áruház ) Fő termékek közé gyanta kézműves ( mindenféle utánzatot, jade kézműves, feng shui díszek , esküvői díszek, üzleti ajándékok , haza díszek, réz díszek ) , kő, valamint kézműves ajándékokat, mint a kristály . Miután évekig fejlesztési van egy nagy számú ügyfél kapcsolatok , valamint a bevált, hosszú távú, stabil, együttműködési kapcsolatok számos kiskereskedelmi ügynökök. Mindig hangsúlyozd ki, ugyanazon az áron, mint a cucc , ugyanaz a cucc, komolyan, mint a koncepció a szolgáltatás üzleti minden ügyfél, így képes volt túlélni ezt az összetett, hogy a tenger . Kiváló minőség, alacsony ár a célja, hogy a gyár . Üdv nagykereskedők egész a vásárlás, vagy a minta feldolgozása .

Név : Szeretet Minden Évszakban [ trombita ]

Méretek : 30 * 14 * 33cm

Anyag: műgyanta

Szín: fehér

Csomagolás : karton Környezetvédelmi csomagolás

A kettes számú választható trombita tuba szakasz méret : 38 * 19 * 40cm

Liba lifetimeYan ShouyiHusband a poligámia , ha a halál az egyik , a másik pedig nem enni, aludni , egy szó, Szerelem

Ezért, a hattyú , látta, mint a hűség szimbóluma, az örök szerelem. Az emberek gyakran hattyú metafora hűséges szeretet .

Hattyú, vagy béke, jóság, hűség , bátorság , ambiciózus szimbólum, ősidők óta ismert, mint a " jóság angyala ."

Annak érdekében, hogy ne befolyásolja a megjelenése a termék csomagolásán használjuk drága környezeti karton

A termékek a logisztikai folyamat, hogy jobb a biztonsága érdekében a termék a dobozon kívül, a termékek fa megerősítése ( pl. ahol nincs közvetlen hozzáférést biztosít a logisztikai igények átvétele vagy átadása átvétel távoli helyekre javasoljuk, hogy az ügyfelek fa megerősítés Dobozonként fa díj nem kerül felszámolásra 8 jüan )

Ha az ügyfélnek meg kell fizetnie a következő kiválasztási vonal után azonnal az áthelyezést olyan, hogy jobb, tájékoztatják az ügyfelet időben történő hozzáférést banki információk

A következő esetekben nem egy minőségi probléma , kérjük, nézd meg közelebbről, mielőtt egy ilyen maximalista nem fogadja el az alábbi feltételeket , kérjük, figyelmesen lövés szélén tulajdonosok elkerülése érdekében befolyásolja a vásárlási élmény , kívánok boldog vásárolni !

Egy természetes kristály, jáde termékek, Binglie , pamut , mintás , színes, fényes, különböző természeti jelenségek , minden egyes terméket nem lehet pontosan ugyanaz. Miatt anyagi kapcsolatok , baba vagy a kézzel faragott szobrok , erőfeszítéseket hatással lesz a mérete a baba 's méret, súly, ez kézzel faragott minden darab termék mérete, súlya nem teljesen következetes . Kérjük, az irányadó természetben kapott .

2 , bronz öntés a magas hőmérséklet gipsz modell készült , eltérő rendelkezés hiányában a termékeket szilárd termékek üreges , majd az alján van egy kicsi száj , benne a homok , fehér vakolat blokk , kisebb karcolások , homok lyukak hegesztett létrehozott karakterek írás nem világos , nem egyeztethető össze a leírás súly normális . Nem egy minőségi probléma .

3 , üveg, gyanta, anyag, termék színe változik egy kicsit a különböző arányú telepítés mester paletta , kitöltése, illetve a hőmérséklet , a magas hőmérséklet töltő-néha lesz buborékok, egyenetlen színű normális jelenség . Nem a tömeg tartomány .

4 , 100% shop baba kép a kedves, amennyire csak lehetséges, összhangban a fizikai , de amikor a fények probléma felvétel készítésekor a felvételi különböző szögekből , különböző monitorok, illetve a személyes megértése szín különböző szögekből szín problémák elkerülhetetlenül vezet, hogy az ilyen problémákat nem egy minőségi probléma , kérjük, az irányadó természetben kapott .

Visszatér [ Jegyzetek]

A fogyasztók megkapják az árut, hogy ellenőrizze a mennyiség, hanem a minőség az áru követő 3 napon belül , a problémát lehet kezelni időben visszajelzést, hogy értékesítési ügyfélszolgálat . 3 nappal érkezés után , ellenvetés nélkül tekintett a tranzakció befejeződött. Szubjektív elégedett, képzeld el okokból , általában a nem minőségi problémák vissza, nem fogadható el . Gondosan ellenőrizte a szállítás előtt speciális csomagolás, mint például a szállítási sérülés vagy minőségi problémák vissza árufuvarozási a vevőt terhelik ! ( Szállítási sérült címzett is kezdeményezhet azt állítják, hogy a logisztikai program ) a társaság nem áru visszaszolgáltatásával újra kellemetlenséget, amikor visszatér .

A vevő kapott az árut, kérjük, ellenőrizze, hogy a minőség a termék mennyiségét is ha kérdése van , kérjük, vegye fel a kapcsolatot, ha kérdése van, mi lesz a leggyorsabb sebesség a legjobb szolgáltatást, hogy oldja meg a problémát , ellenőrizze, hogy az érdekek nem veszett el . Elkötelezettek vagyunk, hogy károsíthatja a terméket miatt logisztika, közlekedés az ingyenes feltöltés

Kapcsolat

Tel : 15088253179 QQ: 985013471 E-mail : 985013471qq.com

 • egyéni feldolgozás: Is
 • Anyag: Szintetikus gyanták , természetes gyanták
 • Felszíni Technológia: Lengyel
 • Gyártási folyamat: Bionikus
 • kategória: Állat
 • Termék AZONOSÍTÓ: wy-226
 • kézműves: kézi
 • Inga lóg formájában: Dekoráció
 • Stílus: Vidék

 • Csomag Súlya: 4.5kg (9.92lb.)
 • Csomag Méret: 45cm x 30cm x 16cm (17.72in x 11.81in x 6.30in)
 • Készülék Típus: darab